Najpredávanejšie
Pražená do dokonalosti. Zrná odhaľujú hlboké tóny čokolády a lieskových orieškov, čím vytvárajú skutočne jedinečný chuťový profil. Bez ohľadu na to, ako si ju pripravujete, jej...
Ako sa zrodilo Caffè Moreno
Začiatkom 60. rokov mal veľmi mladý Ferdinando Percuoco intuíciu vytvoriť malú remeselnú pražiareň, aby podporil a odľahčil vedenie barov, ktoré boli v tom čase zvyknuté na praženie vlastnej kávy. Tak sa zrodila CM v Casorii, priemyselnej oblasti na okraji Neapola, malej firme s iba 2 zamestnancami a pražiarňou s kapacitou len 60 kg.
"Tam, kde sa začína výroba"
Caffè Moreno vždy vyberala najlepšie zelené kávové zrná druhov Arabica a Robusta, cestovali po celom svete medzi vysočinami Brazílie a Strednej Ameriky a pobrežím Afriky. Tradícia nás učí, že umenie mixovania je základným krokom pri získavaní dobrej kávy. Práve z tohto dôvodu pražiarne s nasadením, vášňou a nasadením miešajú viac druhov zŕn, už pražených alebo ešte surových, čo umožňuje získať produkt so správnym telom, vôňou a chuťou, ktorý zakaždým vytvorí zmes, v ktorej sa stretávajú tradície a inovácie.
Krajiny pôvodu (Brazília a Kolumbia)
Práve v srdci najstarších krajín hľadáme plantáže schopné uspokojiť vysoké štandardy kvality potrebné na zaručenie intenzívnej zmesi, vytvárajúcej priame spojenie s farmármi a výberom surovín.
Zmes
Zmes určená pre tých, ktorí si chcú užiť nové vnemy: túžbou je, aby každý dúšok mohol odhaliť všetku vášeň a odhodlanie vložené do jej tvorby. Certifikácia „CSC“ zaručuje dokonalosť produktového reťazca, od plantáže až po pohár.