Najpredávanejšie
Ako sa zrodilo Caffè Moreno
Začiatkom 60. rokov mal veľmi mladý Ferdinando Percuoco intuíciu vytvoriť malú remeselnú pražiareň, aby podporil a odľahčil vedenie barov, ktoré boli v tom čase zvyknuté na praženie vlastnej kávy. Tak sa zrodila CM v Casorii, priemyselnej oblasti na okraji Neapola, malej firme s iba 2 zamestnancami a pražiarňou s kapacitou len 60 kg.
"Tam, kde sa začína výroba"
Caffè Moreno vždy vyberala najlepšie zelené kávové zrná druhov Arabica a Robusta, cestovali po celom svete medzi vysočinami Brazílie a Strednej Ameriky a pobrežím Afriky. Tradícia nás učí, že umenie mixovania je základným krokom pri získavaní dobrej kávy. Práve z tohto dôvodu pražiarne s nasadením, vášňou a nasadením miešajú viac druhov zŕn, už pražených alebo ešte surových, čo umožňuje získať produkt so správnym telom, vôňou a chuťou, ktorý zakaždým vytvorí zmes, v ktorej sa stretávajú tradície a inovácie.
Krajiny pôvodu (Brazília a Kolumbia)
Práve v srdci najstarších krajín hľadáme plantáže schopné uspokojiť vysoké štandardy kvality potrebné na zaručenie intenzívnej zmesi, vytvárajúcej priame spojenie s farmármi a výberom surovín.
Zmes
Zmes určená pre tých, ktorí si chcú užiť nové vnemy: túžbou je, aby každý dúšok mohol odhaliť všetku vášeň a odhodlanie vložené do jej tvorby. Certifikácia „CSC“ zaručuje dokonalosť produktového reťazca, od plantáže až po pohár.