Najpredávanejšie
História značky
Bolo to náhodné stretnutie, presne ten typ, ktorý sa stáva v najlepších príbehoch lásky, ktorý viedol k založeniu Morandini Coffee Roasting.
Stretnutie, ktoré koncom šesťdesiatych rokov v krajine, ktorá po druhej svetovej vojne opäť dvíhala hlavu, znamenalo zmenu v živote mladého Romola Morandiniho a jeho potomkov.
Výlet do Brescie s jeho otcom, pekárom, ho priviedol k tomu, že stretol majiteľa malého obchodu na Corso Garibaldi. Tam, v tej miestnosti nasiaknutej vôňou praženej kávy, sa Romolo rozhodol, že jeho budúcnosť bude voňavá kávou.
Toto rozhodnutie sa čoskoro stalo skutočnosťou, keď Romolo zriadil svoje prvé pražiarne laboratórium pod svojím domom a začalo dobrodružstvo vo svete kávy, ktoré pokračuje dodnes.
Výrobcovia kávy od 60-tych rokov
„Sme presvedčení, že dosiahnutie cieľa neznamená prestať sa tešiť z nášho úspechu, ale hneď začať odznova, stimulovať našu aktivitu prostredníctvom nových výziev s vedomím, že pracujeme s dobrou vôľou, pokorou a správnym prístupom“.
Tradícia
Káva Morandini je zmes získaná majstrovským spojením vysokej kvality výroby a tradičných receptúr Morandini.
Inovácie
Rodinný aspekt praženia kávy Morandini je dokonale spojený s modernou, špičkovou technológiou, ktorá zaručuje stálu kvalitu produktu pri rešpektovaní environmentálnych noriem.
Kvalita
Dôkladný výber tých najlepších surovín znamená, že spoločnosť môže ponúkať kávu, ktorá spĺňa všetky požadované organoleptické štandardy, uznávané a oceňované na národnej a medzinárodnej úrovni.
Spoločnosť s úzkymi väzbami na tradíciu, ktorá dokáže spojiť vášeň pre kvalitu s najmodernejšou technológiou, čím dosahuje vynikajúce výsledky v kontexte environmentálnej udržateľnosti.