Najpredávanejšie
Šálka čaju pozdvihne náladu a dobre padne i vtedy, keď sme chorí. Čaj navyše výborne chutí aj vychladený. Čaje Sir Adalbert's Tea vás osviežia, či je vonku zima alebo horúco, aj pre ich výnimočnú kvalitu. Čo všetko si môžete pod touto značkou vybrať?
Sir Adalbert's Tea pre milovníkov výnimočného čaju
Filozofiou spoločnosti Adalbert’s je prinášať zákazníkom čaje najvyššej kvality. Tomuto cieľu je podriadený celý výrobný proces, ktorý začína hľadaním tých najlepších chutí. Starostlivo vyberané čierne, zelené a aromatické ovocné čaje preto naplnia aj očakávania náročných spotrebiteľov.
Čaj zo Srí Lanky
Čajové lístky s lahodnou, plnou chuťou pochádzajú z plantáží na Srí Lanke. Vynikajúci cejlónsky čaj s hlbokou vôňou uspokojí nároky každého čajového gurmána. Porciovaný čaj balený v nálevových vrecúškach si zachováva všetky svoje vlastnosti aj vďaka sofistikovaným obalom. Čaj Sir Adalbert's Tea si tak môžete vychutnať vždy celkom čerstvý.
Umenie varenia čaju
Aby ste si mohli vychutnať autentickú chuť čaju, stačí dodržať zásady jeho prípravy. Pozornosť by ste mali venovať teplote vody, času aj materiálu nádoby, v ktorej ho pripravujete. Dokonale pripravený čaj vás prekvapí svojou fascinujúcou arómou a výraznou, nie však priveľmi horkou chuťou a sýtou farbou.
Najvhodnejšia voda na varenie čaju je čerstvá a len raz prevarená. Takáto voda obsahuje pre čaj potrebný kyslík. Výslednú chuť ovplyvní aj jej tvrdosť — čím je tvrdšia, tým viac ju zmení. V tvrdej vode je preto potrebné čajové vrecúško lúhovať o niečo dlhšie. Teplota vody by mala byť len 96 °C. Z plameňa by ste ju mali preto odstaviť tesne pred varom.
Čierny i zelený čaj s originálnou príchuťou
Dokonalá súhra surovín len v jednom čajovom vrecúšku — to sú čaje Sir Adalbert's Tea. Milovníci pravého cejlónskeho čaju si produkty tejto značky môžu vybrať aj v našej ponuke. K dispozícii je napríklad čierny cejlónsky čaj s kúskami papáje, melónu a manga alebo čierny čaj s bergamotom. Máte radšej zelený čaj? Vychutnať si ho môžete v unikátnej kombinácii s marockou mätou alebo graviolou.